středa 31. října 2007

Studentský veletrh

  Vynechali jsme výtvarku a zašli se podívat na studentský veletrh. Milan, Nojva, Trainzak a já jsme vyšli po páté vyučovací hodině. Jediné 2 zastávky: u Trainzaka, u číňanů v podchodu na hlavasu, kde jsme risknuli gyros v tortile - pokud je to pes/krysa, tak to chutná dobře (čekání na šalinu nepočítám).
  Vše se odehrávalo jen v pavilonu G2 na brněnském výstavišti, který byl opravdu narvaný. První zastávka vedla k Masarykově universitě, kde pro nás moc uplatnění asi nebude (prý velký důraz na matiku, na tu zrovna nejsem frajer - na konci roku počítám 3). U Muni nic tolik zajímavého nebylo. Pak jsme hned zašli k ČVUT, která naše možnosti značně zvětšila. Hned nás "uchvátil" rotoped s obrazovkou - čim rychleji jedete, tím rychleji jede i závodník ve hře. Docela dobrý nápad, jen pár inovací a hned by bylo v teleshopingu zase plno. Na VUT bylo zajímavé, že kvůli nedostatku dívek měli speciální sekce pro dívky. Ostatní školy zas tolik lukrativní (pro nás hlavně z doslechu) nebyly, snad jen IIVOS (.cz) se svým značným
zaměřením na IT. Trainzak si taky chtěl zvolit dopravu, Milan filozofa nebo práva. Cestou po stáncích jsme také narazili na cizojazyčné školy  (Eng,De). Pohled na nadávající 
vysokoškoláky z německa házející balónek je opravdu povznášející.
  Letáků mám plno, fotky nejsou a do maturity času dost. Těm, kteří budou maturovat příští školní rok, doporučuji si tam zajít, byly tam snad všechny vysoké školy z ČR (a jedna SŠ).
  Možná, že Trainzak udělá taky report (počítám, že jeho bude informačně plnější). Pokud ne, tak mu spálím jeho vlastní cache.

1 komentář:

Marek Sedlák řekl(a)...

Ne, report z mé strany už nebude, to cos napsal je naprosto výstižné a obsahově kompletní. Cache mi asi nespáliš, někdo tě možná předběhl (zatím mám jeden ohlas o nenalezení).