sobota 3. listopadu 2007

RapidSpool

  Když si prohlížím zahraniční i česká wóra, tak narážím na skupinu, kterou bych označil za anti-rapidshare. Nadávají na rapidshare, protože je na něm většina uploadů a premium acc něco stojí. Potom je tu zase skupina, která chce rapid za každou cenu obejít. Žádný z jejich způsobů snad už nefunguje. Když si chci něco stáhnout a je to na rapidu, tak musím taky čekat, což není zrovna potěšující. Řešení? Koupit si premium acc. Nebo se s někým domluvit na sdíleném účtu. Anebo si to nechat od někoho zařídit.
   Jedna taková služba se jmenuje RapidSpool (rs.com). Její výhody a nevýhody? 
Výhoda je asi ta, že si nic s nikým domlouvat nemusíte. Nevýhody jsou zase takové,
že přes většinu dne jsou už jejich acc ke sdílení vyčerpané, takže už nemůžete stahovat. A jaké jsou ceny? 99,- Kč / rok  - 1GB denně. Pro zajímavost, rapidshare.com má za přibližně 1650,-/rok 25GB/5 dní a stahovat můžete vždy. Pokud jste vzhůru až do brzkých ranních hodin,  ten GB si i stáhnete. Pokud usedáte k PC okolo třetí odpoledne, už máte smůlu. Ale co já vím, třeba acc dokoupí.
  Služeb na sdílený premium acc je určitě víc, uvádím tu jen jednu, protože s ní mám zkušenosti. Když se s někým domluvíte, tak to bude možná i lepší.
  Dodatek: Musíte si stáhnout jejich prográmek, přes který můžete tahat. Ten má zatím několik chyb, probíhají úpravy. Docela šikovně vyřešené, ale pokud chcete něco pořádného tohoto formátu dělat, je to nutnost.


(článek je v software schválně, pokud najdu i jiné zajímavé projekty, tak všechno zařadím do vlastní sekce...nechtělo se mi dělat sekci, kde by byl jen jeden článek)
  Dodatek: za české ještě mohu zmínit megarapid.eu, ale s ním mám málo zkušeností (především špatných - v dobách minulých nejel nebo jel pomalu)
  Dodatek2: tohle není reklama, ta ukazuje kladné stránky

55 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

kladna stranka ?
provozovatel www.rapidspool.cz je akorat ubohy debilek a nula, v zadnem pripade se nesmi v jeho diskusnim foru psat negativni nebo dokonce kritikou naladene prispevky, jsou okamzite smazany, aby si je nekdo nestihl nahodou precist.
pro porovnani je snad rychlejsi pouzit na rapidshare.com moznost free stahnuti, je to zdarma, rychlost je plna a uzivatel ma absolutni klid.

Anonymní řekl(a)...

mno ja pouzivam rapidspool uz dlouho a nejake velke problemy jsem s timhle proogramkem jeste nemel a kdyz byla nejaka drobnost tak admin rapidspool ji za par hodin vyresil a k tim acc. ze prej se neda stahovat pocely den to je sice pravda ale to je prozatim jen naskousku. Admin rapidspool si na jeho stranku dal i hlasovani jestli casove limity maji zustat nebo ne. a ted neco malo k prispevku prede mnou. Rikas ze je ubohy debilek mno me by zajimalo jak jsi ubohy ty kdyz na verejnost pouzijes takovahle slova mno ale se nediv ze ti admin rapidspoolu maze vsechny prispevky a hlavne kdyz tam nekdo pise dvakrat zaseboou to same a posledna slova co bych chtel dodat ne vsichni mame cas stahovat 25 g za 5 dni takze treba e bohate staci tech 1g denne takze jeden filmecek arychlost je taky plna to je asi vse Petr.

Anonymní řekl(a)...

Já taky používám RapidSpool už dlouho. Výdycky s nim sice nastanou nějaké problémy, ale brzo příjde nová verze, ve které se ty chyby už nevyskytují. Jeho požívání je pohodlné, nemusíte pořád zadávat ke stažení další a další linky. Prostě je tam nasypete všechny a stahujete..:=)

Anonymní řekl(a)...

No já se mohu jenom přidat sice program rapidspool nepoužívám zas tak dlouho ale jsem s ním nadmíru spokojen, hlevně s tím že tam nakopíruji všechny linky co chci stáhnout a jdu si vklidu dělat co chci protože to za mě všechno stáhne sám, je pravda že se občas objevý zanedbatelný problémek ale ten vždy vyřeší nová verze. takže já mohu jen doporučit :-)

Anonymní řekl(a)...

Já jsem zaregistrovaná na rapidspoolu a nemohu si stěžovat,dneska jsem řešila jeden malý problémek,ale byli hrozně ochotný a nakonec se to vyřešilo,mám nesdílený účet a jede jak to má,já můžu jen chválit!!!

Cchrerkk řekl(a)...

každou hodinu tu přibyl jeden kladný comment...4x za sebou...náhoda? ale nechám to tu

Anonymní řekl(a)...

Se nediv admin dal odkaz na tenhle článek sem
http://rapidspool.cz/forum/viewtopic.php?f=5&p=623#p622

Cchrerkk řekl(a)...

tak tím je vše vysvětleno...časové limity se mě osobně nelíbí, protože mám školu a nemůžu si nechat stahovat a pak automaticky po stahování vypnout pc. Je to dobrej nápad, ale pro mne je trošku nevýhodný (nevím jak pro ostatní).

Anonymní řekl(a)...

Ale tam se dá přece zapnout aby to nezobrazovalo chybové hlášky a tak se to dá spustit a až bude časový limit tak se linky stáhnou a když potřebuješ vypnout PC po stažení všech linků, tak je tam na to taky možnost.
Já v tom žádný problém nevidím

Cchrerkk řekl(a)...

Anonym: tak tuhle možnost sem zrovna nezkoušel, každopádně jí někdy vyzkoušim, ale až budu mít ráno volnější přístup k pc (nebo si zapnu automatický vypnutí přímo ve winech). Každopádně díky za tip

pro všechny: nepište už jen jak je rapidspool super, nechci tu mít plno stejnejch commentů

Destroy řekl(a)...

Jsem sice proti rapidhsare co se týče uploadu na něj protože upuju jen na free ale jsem členem rapidspool od člověka který mi to dal jako bonus a mužu za to jen děkovat.Stahuju věci z Rapidu a upuju na free pro ostatní co si rapid account dovolit nemohou.Takže kdo je proti rapidspool atd je jeho problém a kritizovat človška za pomocnou ruku muže jen totální debil s prominutím.Takže já jsem PRO !!!

Cchrerkk řekl(a)...

Kdo nejede s rapidspool, jede s premium na rapid, který je v množství dat lepší, nebo si jede free. Samozřejmě, že se rspool vyplatí hodně lidem (ti co stahují málo; ti co nechtějí premium na rapid, ať už z jakéhokoliv důvodu). Kdo chce zase kritizovat lidi, co kritizujou rspool, tak je to zase jeho věc. 100 hlav, 100 názorů. Každý má třeba jiný názor na to, že Piast Oráč a Přemysl Oráč byla jedna osoba. Stejně je to u všeho.

Nic nesdílím s prvním commentem, nechávám ho tu jen pro vyvážení názorů. K free: 7 partů/den.

Jinak tu padla otázka technické podpory. S ní mám zkušenost jen jednou, vcelku dobrou. Ale pro ucelený názor mi jedna zkušenost nestačí -> nemám žádný.

Anonymní řekl(a)...

rs suzper, hlavně nejnovější verze 1.6.8 maj to nadupany a jak někdo napsal že je lepší Rapidshare free, tak to asi neni připojenej přez WIFI protože by se nedočkal

Anonymní řekl(a)...

rs má k nadupanosti ještě dost cesty, já mám doma wifi a stahování přes rs je stejně pomalý nebo pomalejší než přes free rapidshare, takže trochu soudnosti v komentářích prosím, předem děkuji

Anonymní řekl(a)...

"provozovatel www.rapidspool.cz je akorat ubohy debilek a nula, v zadnem pripade se nesmi v jeho diskusnim foru psat negativni nebo dokonce kritikou naladene prispevky, jsou okamzite smazany, aby si je nekdo nestihl nahodou precist."
S tímto vyjádřením úplně souhlasím a myslím,že nejsem sám kdo má s tímto špatné zkušenosti!!Nejdřív bylo řečeno ,že v diskusi si můžem psát co chcem a po pár záporných ,ale né vulgárních příspěvků to Admin nevydýchal a okamžitě vše zrušil!!!A aby se vyvaroval dalším záporným příspěvkům tak při každém vložení příspěvků to musí přejít přes Adminovu cenzůru a až po jeho posouzení teprve se snad příspěvěk objeví!(Vaše zpráva byla úspěšně odeslána, ale než bude veřejně zobrazena, musí být schválena moderátorem. Budete upozorněni, až bude zpráva schválena. Budete informováni, jakmile váš příspěvek bude schválen.)Toto je horší jak totalita!Já myslel,že máme demokracii a,že se můžem ke všemu svobodně vyjádřit jak kladně či záporně,ale jak je vidět tady platí tvrdá totalita-drž hubu nebo dostaneš ban!Dobrý né?
Jinak myšlenka s účty a stahování přes RapidSpool je zas dobrá-to zas klobouk dolů.I když se objevují chyby,ale zase se Admin snaží co v nejkratším termínu opravovat!Já osobně jsem s tímto spokojen -jen na tu diktatůru a zákazy a příkazy si nikdy nezvyknu!!!!!!!!!!!!!

Anonymní řekl(a)...

Můj program, můj web, mé know-how, můj marketing.

Nikdy si do něj nenechám od nějakého ubožáčka zasahovat

Anonymní řekl(a)...

No podle mě admin rušil tu diskuzi protože pořád musel si dopisovat s takovýmahle tupcema co si pořád na něco stěžujou a on neměl čas na práci. Je mu lidi zaplatili za zdílené účty a on se snaží o co nejkvalitnější službu za ty prachy a komu se to nelíbí tak ať si koupí sám prémium a podle mě ta údajná cenzura na příspěvky to schvalování moderátorů, protože tam lidi upínali nefunkční neexistující linky tak teď to musí nejdřív prověřit a pak schválit moderátor, má s tím někdo problém já ne.

Anonymní řekl(a)...

Ja jsem 100% spokojenej je to pro me vyhodny rychly a pohodlny

bery

Destroy řekl(a)...

do se vás ptá na nekladné názory.náhodou amin a provozovatel je frajer že myslí i na ostatní,problémy jsou občas ale dnes není žádný program bez potíží,vždy se něco najde.Komu se to nelíbí at zavře a táhne protože potrefená kachna nejvíc kejhá že ?

Cchrerkk řekl(a)...

Destroy: sem to já, kdo se tady ptá na kladné i nekladné názory. Když se to nelíbí tobě, tak piš jinam, diskuze je od toho, aby tam byly obě strany názorů.
Když budou psát do fora rspoolu, tak to bude věc admina, jestli to tam nechá.
K rspoolu: poslední dobou se ta služba zlepšuje, stahování je více pohodlné a dokonce si i to gigo stáhnu.

Anonymní řekl(a)...

"rs má k nadupanosti ještě dost cesty, já mám doma wifi a stahování přes rs je stejně pomalý nebo pomalejší než přes free rapidshare, takže trochu soudnosti v komentářích prosím, předem děkuji" : Já mluvil o tom, že když je někdo napojenej přes wifi a má stejnou IP adresu s dalšima 5 uživatelama kteří RS.com využívaj,tak si toho moc nestáhne, protože mu to free pokaždy někdo lapne

Anonymní řekl(a)...

rapidsool je dobrá vycytávka ale jakmile se dostanu na hranici stažených 3 GB tak už nemůžu stahovat protože mi to píše chyba rapidshare(vyčerpaný limit).

Anonymní řekl(a)...

pro ty voly co rapidspool kritizujou: proč neuděláte Vy něco lepšího, místo blbejch keců??? kojak777

Anonymní řekl(a)...

Plně souhlasím s předchozím příspěvkem (kojak777). Používám rs již od samého začátku a přes jeho počáteční nedostatky spojené s jeho vyladění jsem s ním naprosto spokojen. Pokud si občas všímáte toho co se děje, zjistíte, že většina problémů je díky hackerům, za což admin nemůže. Jsem rád, že někdo dal možnost dalším, kteří nemají moc času a zkušeností, požívat rapid. Momentálně jsem z programem a s časováním spokojen, jen stačí naučit se ho používat. Kdo tvrdí, že jde o blbost vypocenou debilem, ať ukáže jaký je inteligentní všeuměl a nabídne nám něco lepšího!! Kritizovat a pomlouvat může jen někdo, kdo dokáže, že je lepší, jinak je to jen ubožák a závistivý kreten(omlouvám se za hrubost, ale jak on, tak já).
Ještě jednou díky adminovi.
"piterk"

Anonymní řekl(a)...

...Já mluvil o tom, že když je někdo napojenej přes wifi a má stejnou IP adresu s dalšima 5 uživatelama kteří RS.com využívaj,tak si toho moc nestáhne, protože mu to free pokaždy někdo lapne. RapidShare Free má svá pravidla a jedno z nich je blokace IP adresy, RapidSpool má svá pravidla - omezený download, omezená doba downloadu. Buduli s RapidSpool chtít stahovat ve 13.00 tak Free RapidShare jednoznačně vyhrává. Obdobně stáhnou-ti ti s rychlým připojením kapacitu účtu tak já se mohu jít klouzat, ale u rapidShare Free ne. Taková jsou hold pravidla hry a srovnávat tyto varianty na neporovnatelných vlastnostech by nebylo košér :)

Anonymní řekl(a)...

Provozovatel rapidspool je opravdu ZLODĚJ. Mám koupený tarif na jeden měsíc a už NIKDY tomu grázlovi nepošlu ani korunu! Opravdu každý den má problémy s hackery, kteří mu napadají stránky a dělají mu v tom bordel. Neustále se zobrazuje hláška "vyčerpaný limit" ( a to nemám vyčerpáno ani půlku mého účtu)!!! a ode dneška je nová luxusní hláška "všechny účty jsou vyčerpány". Opravdu zlodějina, protože od tohoto provozovatele služba z 80% nefunguje. Má i pěkný přístup k zákazníkům: napsal jsem do jeho fóra,že stahování nefunguje a že se mi to přestává líbit, protože výpadky jsou na denním pořádku a jediné k čemu se provozovatel odhodlal, tak mi znemožnil přístup na fórum. Opravdu zůstává rozum stát. No udělejte si obrázek sami.

Anonymní řekl(a)...

No jeste ze sem tady narazil na tohle forum protoze na rapidspool je jenom sama chvala, jeste ze sem do toho nesel takovej fasistickej admínek :) ukazat vše krásné a nepohodlné vymazat

Unknown řekl(a)...

www.megarapid.eu - neni to hotove a prechazi se na nove servery, ale i tak bych rekl, ze uptime je vic nez 80%

Anonymní řekl(a)...

Pokud jsem někoho vyhodil z diskuzního fóra, tak jen proto, že se choval jako pr... a pouze urážel. Všichni ti co řekli, že mají nějaký problém, tak mi mohou bez problémů dosvědčit, že se snažíme každý jejich problém řešit

Anonymní řekl(a)...

No,služba vypadá zajímavě..pro někoho to může být volba, ale když sem se rozhodoval já, premium bylo jasným řešením :)

Anonymní řekl(a)...

je to polopodvod !!!



- filtrujou nepohldlný příspěvky na foru

- nikde nezjistíte kdo to vlastně provozuje

- věčně hlásí technické problémy

jde jen o to že si koupí pár účtů a pak tímto způsobem vydělávají - občas vás nechají něco stáhnout - ale nikdy nedostanete za co platíte !!!!!!!!

Anonymní řekl(a)...

Já jsem SPOKOJEN nemám s rapisdpool
žádný problém.
Pro lidičky co chtějí jednoduše, pohodlně a v klidu stahovat z rapidshare je ideální volba.Rapidspool nabízí účty od Registrace a následovné stažení programu je zcela zdarma.Stačí se nezávazně zaregistrovat stáhnout programek rapidspool a po spuštění programu nastavit tarif a zaplatit smskou je to jednoduché. Sám jeden účet vlastním a jsem spokojen.Tak neváhejte a zkuste to za ty peníze
10kč :-) to určitě stojí a nikoho to nevytrhne. zaregistrujte se tady : http://www.rapidspool.cz/nova-registrace.php?ref=7975

Anonymní řekl(a)...

Rapidspool by mohl být dobrým řešením pro ty co nevyužijí premium účet, bohužel:
1.Stahovací program vypadá, že je to první programátorské dílko začínajícího programátora. Vzhled a ovládání jako z roku 1985, nesystémové, newindowsovské, každý den nová verze, horší jak ta předchozí. Velmi často nelze stahovat z různých "technických důvodů". Ze sdílených účtů se téměř nic stáhnout nedá, nesdílené nyní obsahují jakési bezpečnostní čekací časy, díky kterým je rychlost stahování srovnatelná s rapid free.
2. Arogantní chování admina je opravdu neuvěřitelné. Poslal jsem do fóra cca 5 technických dotazů (žádné invektivy, pouze dotazy týkající se nedostatků), všechny během krátké doby smazal a nechal bez odpovědi.
Domnívám se, že se jedná o nevyzrálou osobnost, která nepochopila, že ti co mu platí jsou zákazníci a očekávají za své peníze slíbené služby a on jako poskytovatel se nemůže chovat stylem "plať a drž hubu, nebo táhni, toto je můj kšeft a budu si tady dělat co chci.."

Je mi záhadou, ke se tu berou ta kladná hodnocení. Snad jen někdo, komu stačí občas stáhnout 200MB za den a ještě mu nevadí, že to ten den zrovna nejde a počká si do zítřka. Jinak nechci spekulovat.

Anonymní řekl(a)...

No bohužel můžeme nadávat tak akorát na sebe. Doba výherních letáků skončila, nastává doba proherních kousků typu rapidspool. Nachytat se dá naštěstí jen jednou. 100 k jsem už zahodil daleko horším spůsobem.

Anonymní řekl(a)...

Ten chytrák co to provozuje by zasloužil nakopat do pr...

Bohužel není koho. Je to námět pro policii a myslím, že se tak brzy stane.

Anonymní řekl(a)...

A nejlepší fór dne: Speciální tarif 2.000 GB na 1 rok - 1.600 Kč / 2.100 Ks

To je pane drzost jako Parlament ČuR

Anonymní řekl(a)...

Hoj me se taky stane , že stahnu 3 GB a pak mě to vypisuje překročený limit s otazníkem , a nechce se mě zobrazit rapidshare.com stanka , nevite někdo čím to je a jak se to dá zarazit???

v.e.s.a@seznam.cz

Anonymní řekl(a)...

Tak vám, co admin Rapidspool smazal vaše stížnosti z jeho diskusního fóra, nebo vás úplně vymazal (zabanoval) z toho fóra, můžu tak akorát vzkázat, že jste dopadli ještě dobře, to já se ptal admina emailem jak jeho služba vlastně funguje a ptal jsem se na to, jestli ví, že se jeho služba vůbec nezamlouvá samotné firmě Rapidshare. A víte jak to dopadlo? To neuhodnete! Nejenom, že mě na emaily neodpověděl, ale ještě si dovolil, když jsem začal být nespokojen, smazat mě předplacený sdílený účet za 99 Kč z toho stahovacího programu a ještě se objevilo moje jméno na netu, že si jako já stěžuju, jméno tam dal sám, nebo někdo jiný, kterému ho vyzradil (nějaký třeba spokojený zákazník). Mě prostě nepřipadá, že je toto normální. Já jsem si stěžoval, ale byl jsem v té době zákazník, který jim dal 99 Kč a on jako na oplátku, že jsem si stěžoval, i když jsem zákazník, tak jen tak prozradí mé jméno kde komu (a pak ho někdo dá na net) a ještě si dovolí vymazat mě kredit. No tomu říkám podnikání. Možná je to dobrá služba po technické stránce, ale opravdu se vám zamluvá jeho chování k zákazníkům, byť k zákazníkům, kteří si na něco slušně stěžují? Bez osobních urážek, vulgarity a pod. Opravdu by jste chtěli aby s vámi takto jednali všichni (veškeré firmy)? Já myslím, že asi ne. Ano, technicky dokonalá myšlenka admina, ale kvůli jeho jednání, mu prostě už nemohu nikdy nic zaplatit a nechápu, jak někdo může být tak arogantní ke kritice. Měl by se i ke kritice postavit čelem (když mu vyloženě nikdo nebude nadávat vulgárně). Jaký je váš na to názor, myslím na přístup admina k zákazníkům, kteří jsou s něčím nespokojeni? Jo zrovna včera mě nešel internet, tak jsem si slušně postěžoval mému ISP, že to snima jede nějak v poslední době z kopce. Za hodinu net šel a ještě se oni mě omluvili, že se polepší. A tumu já říkam profesionální přístup! Umíte si představit, že by se choval muj ISP k mé kritice jako admin z Rapidspoolu? To znamebá kvuli mé kritice se na mě vybodli. A o tom to celé je. Prostě udělat vše pro to aby z nespokojeného zákazníka byl zase spokojený! A né k němu přistupovat metodou, když se ti něco nezamlouvá, tak táhni jinam, nebo plať a drž hubu.

Cchrerkk řekl(a)...

pro ty, kdo nechodí na živě.cz: článek o rspoolu

Cchrerkk řekl(a)...

Jinak, už jim zase vše jede bez problémů...dokdy, to můžu jen hádat...

Anonymní řekl(a)...

No, já si zakoupil 35GB/měsíc za 99Kč účet v pátek a do neděle jsem ho měl vyčerpaný, tak jsem zakoupil nový 35GB/měsíc a taky za chvilku bude fuč, čili v tomto směru si stěžovat nemůžu. Rychlostně je to různé, ale tak mezi 200-400kB/s mi to jede. Bezproblémové to ovšem není, občas se vyskytne soubor, který se stahuje nějak prapodivně nebo to hází chyby a jsou nějaké výpadky, které se řeší stažením nové verze. To je asi nejotravnější, když člověk neví, proč mu to nejede, jestli dělá něco blbě on, nebo je to něco s rapidspool programem nebo serverem rapidshare.

Anonymní řekl(a)...

No a je to tu.

Ti kdo tvrdili, že jde o podvod mají zřejmě pravdu.

Nějakou dobu mám účet na RapidSpool. Nějakk fungoval, občas se člověk naštval, protože nejel. Admin je opravdu nepoužitelný, arogantní (raději bez dalšího komentáře).
V současnosti třetinu měsíce RapidSpool nejede, nikdo pořádně nekomunikuje, takže nevíte co se vlastně děje.
No a perlička na závěr - vložili jste nějaké peníze za služby, nevadí změníme pravidla a můžete si trhnout...

Jinými slovy jde o okradení zákazníků.

zkarelz

Anonymní řekl(a)...

rapidspool jsou podvodnici co je zablokovali tak se jim shroutil celi system a jsou stoho v prdeli banda ještě nic nestahla a už jim ubíva kreitd to není možne aby člověk čekal na stahovani od soboty 5.7 2008 a porad to píše čekat tak čekam ,ale kde nic neni ani smrt nebere mam učet u rapishare .com a jsem uplně spokojeny než ten ubohy rapid spool at si strčí ten muj kredyt do prdele čau.

Anonymní řekl(a)...

už to asi zabalili jeho sranky jsou pase pisou eror

Anonymní řekl(a)...

jSOU TO ZASRANCI SKURVENÍ, NEBOŤ OKRADAJ LIDI, ČEKÁM OD VČEREJŠKA NA STAHOVÁNÍ A TED SE DOČTU ŽE NA TO CELOU DOBU NEMAJ LICENCI, TAKŽE JELI NA ČERNO, AŤ JDOU VBŠICHNI DO PRDELE MNĚLI BY JE ZAVŘÍT A NE, POKUTU VÍTE KOLIK SI MUSELI NAHRABAT PENĚZ ZA TU DOBU CO TO NEJEDE ,KURVY.Jsem zvědavy kdy to daj oficiáně že to byl podvod rapidshare jím na to nedal povolení, čuráci.Dobil jsem si za 99Kč a přidali 70GB, přetím to bylo jen 30 a něco a najednou 70GB je to jen sběrna peněz a nic za to, ale jebu na to na čuráky dyť cela ČR je postavena na podvodech a tunelářství jojo v takové zemi žijem, at si strčí ten muj kredit přimo do vykrvácene piče a pak jí vylížou.!!!!!!!!!! To je můj názor

Anonymní řekl(a)...

Tys asi neměl dobrou známku z češtiny viď?

Anonymní řekl(a)...

ze vzteku nebudu kontrolovat chyby...ale myslím že můj názor je na správném místě

Anonymní řekl(a)...

Nechapu co s tim mam ale pri registraci se mi po vyplneni vsech policek a po zmacknuti odeslat neobjevi vubec nic proste ta tabulka zmizi a smitec - stalo se vam to nekomu - nevite co mam delat??

Anonymní řekl(a)...

No ale jak si tak ctu ty komentare tak zacinam pochybovat o serioznosti te stranky - podle oficialnich vebovek by to melo jit porad a bez problemu - ale u me blbne uz jenom ta registrace - ma to smysl nebo ne?? diky - 2x El Mariachi

Anonymní řekl(a)...

V současnosti nemá cenu za Rapidspool vyhazovat peníze. Většina odkazů nejde stáhnout, čekání na soubor týden, odečítání kreditu po vložení špatných linků (přímé odkazy jsou ale v pořádku), rozkolísaná rychlost stahování, .....

Anonymní řekl(a)...

Rapidspool se stal fraškou a provozovatelé tohoto nesmyslu (jak se stalo v této republice zvykem) jsou
jen ubozí paraziti a ani se nepokoušejte si něco předplácet.Jen
vyhodíte pěníze.Přímo z Rapidu to stáhnete rychleji.

Anonymní řekl(a)...

Kdo jim nakope prdel to je jediný co si zasloužej já nemam na tohle štěstí jinak by se mi posrali v rukou to my věřte pro to že to můžou dělat jenom přes internet

Anonymní řekl(a)...

tak už jim to prasklo - včera mi konečně milostivě odepsali, že s rapidshare končí, že vlastně všechno končí a účty přecházejí pod share-rapid. Komu se to prý nelíbí,dostane od share-rapid nevyčerpaný kredit zpět. Tak to jsem zvědav.

Cchrerkk řekl(a)...

Přidal jsem článek o s-r, můžete zanechat komentáře tam. Jak sami ve foru říkájí: S rapidshare již nespolupracujeme. Asi tím chtějí říct, že žádné problémy nebyly a oni sami ukončili jednostrannou spolupráci. Nu, každý si to vyloží jak chce.

Anonymní řekl(a)...

Tak konečně jsem z těch pacholků dostal svých pár kaček zpět - měsíc nás tahali za nos, jak má Rapidspool problémy se switchem na serverovně a jak vše pojede (hlavně si rychle kupte tarify), pak mně 3 měsíce tahali za nos, jak už podávají příkazy k úhradě, aby mi vrátili nevyčerpaný kredit. Nereagovali na maily, telefon nikdo nebere, adresa žádná. Teď zase přišli s tím, že kdo chce prachy zpět, má si zřídit účet u Pay-pal, jinak nic nedostane. Tak jsem jim napsal, že pokud mi to nepošlou na můj účet u M-bank, budu dál bombardovat všechna fóra na netu, kde se vyskytne slovo Share-rapid varováním, co jsou to za podvodníky a během pár minut jsem byl spokojen. Takže tímto jsem uzavřel veškerou komunikaci s mailovou adresou info@share-rapid.com a tak jako tak budu nadále všechny potenciální klienty varovat - je to parta podvodníků!!! Jen si zkuste pohledat třeba něco o firmě Red Help CZ s.r.o., nebo o panu Urbanovi z USA. Myslím, že mu to brzy policie ukončí a mnoha lidem zbydou místo peněz jen "skvělé" nevyčerpané tarify. :-) Mimochodem, majitelem účtu, z kterého mi konečně dorazily peníze, není nikdo jiný než pan Jaroslav Urban z USA!!!