středa 6. srpna 2008

Share-Rapid

Takže Rapidspool (viz. zastaralý článek RapidSpool) přesedlal a změnil se na službu Share-Rapid (pokud se pletu, tak mě prosím opravte v komentářích). Forum je totožné, služby se trochu změnily. Místo stahování z RS je tu upload/download server. Ten, kdo měl acc u Rapidspoolu, si může nechat převést kredit se 100% navýšením. Je však otázkou, jestli bude možnost vůbec kredit vyčerpat, jestli se další taková služba ujme. Na forech vládne rapidshare, sem tam se objeví czshare, uloz.cz. Kdo chce stahovat z share-rapid, musí si vytvořit acc. Dobíjení kreditu je "dočasně pozastaveno", takže mu zatím acc nebude k ničemu. Všudypřítomní smajlíci také nejsou zrovna zárukou formálního vystupování. Alespoň rychlost stahování je zatím v pořádku. Mazání souborů bude nejspíš na denním pořádku (viz. pravidla). Nu, uvidíme v budoucnu. Snad to tedy nedopadne jako s RapidSpoolem.

Z pravidel mě nejvíce děsí:
"Z kapacitních důvodů se provozovatel se zavazuje stažené soubory ponechat volně ke stažení uživateli pomocí jeho účtu maximálně po dobu 30 dnů. Soubory, kterým vyprší doba platnosti, budou automaticky smazány bez předchozího upozornění a nároku na vrácení kreditu."


A z úvodní stránky:
"A největší předností tohoto serveru je, že pokud Vaše soubory budou pravidelně stahovány jinými účastníky, tak mohou být na tomto serveru uloženy neomezeně dlouho."


Tak nevím, čemu mám věřit.
Nejspíš se vyplatí počkat si na úspěch/zánik projektu.

A jen tak mimochodem, co takhle Share-Rapid.org?

Ceník služeb už aktualizovali a zprovoznili dobíjení. Takže, nejlevnější kredit je 200 MB za 3 Kč. Za 15 Kč mají 3 GB, za 30,- 10 GB atd. Ceník pro ČR najdete zde. Vypadá to zatím výhodně, ale stále je málo odkazů, takže se kredit nedá jak vyplýtvat.
V textu jsem se zapomněl zmínit o vyhledávači v uploadovaných souborech, škoda jen, že nelze zobrazit všechny soubory. Na začátku by se to docela hodilo.

61 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

nelze se zaregistrovat st§le to pise spatny E-mail.Co s tim.

Cchrerkk řekl(a)...

Zkus si založit jiný e-mail a registrovat se na něj. Jaký e-mail používáš?
Dokonce share-rapid bere stejný e-mail několikrát na různá jména.

Anonymní řekl(a)...

Opravdu mě naštvali, není to služba, ze kterou jsem jim posílala své peníze. Požaduji je zpět, ale jak, to je otázka ...

Cchrerkk řekl(a)...

Můžete zkusit mail, ale moc si v tom nevěřte.

Cchrerkk řekl(a)...

Alespoň rychlost downloadu je na maximu, ani žádné kolísání jsem nezaznamenal. Snad jim to vydrží, i kdyby měli více "zákazníků".

Anonymní řekl(a)...

Soubory na stahování z Share-Rapid najdete na fóru
http://rapidspool.info/index.php
nebo stejný server ale jiný název
http://www.forum-warez.info/index.php
Přeji pěkné stahování.

Cchrerkk řekl(a)...

Už i na ostatních forech se pomalu objevují odkazy na Share-rapid. Pokud se komunita rozroste (a hlavně uploadeři), tak by to mohlo být fajn.

Unknown řekl(a)...

Pozor-podle mne jsou to ti samí podvodníci z Rapidspoolu,jenom pod jiným názvem. Alespoň podle toho, jak se mi daří s nimi komunikovat. Na mail neodpoví, když už, tak stejným nicneříkajícím nesmyslem navíc až po 14 dnech. Chtěl jsem vrátit prachy, Spool se přestal ozývat úplně, tak jsem chtěl jiný kontakt na ně od Sharerapid. Bohužel, stejné arogantní chování, jediné, co od nich chodí pravidelně jsou jejich nabídky na skvělé a výhodné tarify. Bacha ať nenaletíte, jako u Spoolu!!!

Cchrerkk řekl(a)...

Oni to možná také jsou Ti samí lidé (podle všeho), jen s jinou službou (vlastní server místo nelegálního využití rapidsharu - čemuž říkali spolupráce). Už se vyskytly první problémy, upload. Nejspíš budou přibývat.

Unknown řekl(a)...

Podle chování je to stejná pakáž. Nedivím se, že se vyskytují další problémy. Je to podle mně jenom pokus prodloužit dny blahobytu, kdy chodily peníze a problémy se házely za hlavu. Negativní komentáře z fóra se jednoduše vymazávaly, prostě podvod od samého počátku. Tak se na ně vyserte. Stejně se to nemůže vyrovnat Rapidsharu ani vzdáleně.

Anonymní řekl(a)...

Vše jim funguje tak co pořád řešíte že něco jim nejede??

Anonymní řekl(a)...

Kdybys je sledoval delší dobu, tak bys věděl, že ještě jako Rapidspool sdíleli Rapid share účty, což Rapid share nedovoluje a ten jim na to samozřejmě přišel. Odsekl je a oni stále nabízeli výhodné tarify a to už věděli, že nic nepojede - prostě podvod. Pak nabídli možnost nevyčerpané kredity převést na Share Rapid (jenom změnili svůj název a koupili nějaký server), nebo vyplatit prachy (ještě se asi nikomu nepovedlo dostat z nich prachy zpět). Teď lákají lidi na další "výhodné" tarify a víš jak to dopadne? Zase špatně - zase prostě někomu zůstane v ruce černý Petr a oni to nebudou - přehodí se zase na jinou firmu a zase bude pár tisíc lidí nasraných a oni bohatší. Kdyby ses o nich pokusil něco najít, tak bys přišel nejen na podvod s Rapidspool, ale na podvodné praktiky firmy Red Help CZ, pana Urbana s bydlištěm v USA a atd. Takže spíše předpokládám, že jsi jeden z nich, nebo nějaký další naivní, který jim sedl na lep. Ať se ti dobře stahuje. Zdar

Anonymní řekl(a)...

Tak konečně jsem z těch pacholků dostal svých pár kaček zpět - měsíc nás tahali za nos, jak má Rapidspool problémy se switchem na serverovně a jak vše pojede (hlavně si rychle kupte tarify), pak mně 3 měsíce tahali za nos, jak už podávají příkazy k úhradě, aby mi vrátili nevyčerpaný kredit. Nereagovali na maily, telefon nikdo nebere, adresa žádná. Teď zase přišli s tím, že kdo chce prachy zpět, má si zřídit účet u Pay-pal, jinak nic nedostane. Tak jsem jim napsal, že pokud mi to nepošlou na můj účet u M-bank, budu dál bombardovat všechna fóra na netu, kde se vyskytne slovo Share-rapid varováním, co jsou to za podvodníky a během pár minut jsem byl spokojen. Takže tímto jsem uzavřel veškerou komunikaci s mailovou adresou info@share-rapid.com a tak jako tak budu nadále všechny potenciální klienty varovat - je to parta podvodníků!!! Jen si zkuste pohledat třeba něco o firmě Red Help CZ s.r.o., nebo o panu Urbanovi z USA. Myslím, že mu to brzy policie ukončí a mnoha lidem zbydou místo peněz jen "skvělé" nevyčerpané tarify. :-) Mimochodem, majitelem účtu, z kterého mi konečně dorazily peníze, není nikdo jiný než pan Jaroslav Urban z USA!!!

Cchrerkk řekl(a)...

Gratuluji, nečekal jsem, že by se někomu mohlo podařit z nich vymámit peníze. Ale aspoň jde vidět, že je to možné.
Té zdlouhavosti komunikace se nedivím, pro podvodníky je to typické.
Děkuji za velmi zajímavé info.

Anonymní řekl(a)...

www.filmy-zdarma.com dalsi server kde najdete plno veci na share-rapid

Anonymní řekl(a)...

A co? To, že si na různých fórech na netu zajistili, že za odměnu se tam zobrazují odkazy na ně, ještě nemění nic na tom, že je to podvodnická pakáž a každý by si na ně měl dát pozor. Myslím, že je nás dost, kteří jsme se napálili. Takže tato reklama je myslím tady zbytečná - kdo si přečte celé vlákno a má trochu zdravého rozumu, tak do toho nepůjde, kdyby tam viselo zlaté tele. Zdar

Anonymní řekl(a)...

Dobil jsem kredit 90 GB a druhý den tam nebilo nic. Na dotaz, žádná odpověď. Podnikání po česku ala Rapidspool. Legální podvodníci.

Anonymní řekl(a)...

Se stahováním jsem zatím naprosto spokojen, rychlost v pořádku, soubory kvalitní. Zatím jsem nenašel jediný problémový soubor co by nešel “rozpakovat”. Staženo zatím něco přes 100 GB dat. Samosebou neplánuji investovat obrovské částky najednou. Budu platit to nejmenší co můžu (zatím těch 200Kč za 300GB přes převod z účtu) mohu oželet :D

Má linka 8MB (telefonica O2).

Jedinné k čemu mám OBROVSKOU ale opravdu O B R O V S K O U výhradu je jednání(chování) adminů a módů na fóru. Tady musím souhlasit a podpořit předchozí uživatele. Bez jakýchkoliv skrupulí Vám smažou příspěvky, případně celé témata. Dají Vás na “černou” listinu a na Vaše další příspěvky uvalí povinné potvrzování, případně vám odeberou úplně možnost zakládat témata.

Je pravda že na to mají právo, ale alespoň vysvětlení proč Vám bylo odebráno právo by bylo slušné sdělit. Obrázek o lidech, kteří se o fórum starají si tedy udělejte SAMI.

OSOBNĚ DOPORUČUJI : neregistrovat se na jejich fóra

Anonymní řekl(a)...

Je možné, že už mají lepší servery i konektivitu, než v dobách Rapidspoolu. Otázka je, kde na všechno to vybavení vzali? Odpovím si sám. Je to z peněz podobně napálených uživatelů služeb Rapidspool, kteří na rozdíl ode mne neměli dostatek tvrdohlavosti a odhodlání a svoje peníze jim jen tak nechali. Proto přes Share-rapid nestáhnu ani bit. Připadal bych si, jako kdybych šel po ulici a viděl zloděje tahat z cizího auta rádio a nic mu neřekl, abych si ho mohl za chvíli v zastavárně levně koupit. Špatné je, že většině ostatních je to jedno, "hlavně když si ten film stáhnou - no jo, vždyť ho tak chtěli vidět".

Anonymní řekl(a)...

pokud nekdo chce levne kredit, tak muzu prevest svych 4TB za 500,- zajemci piste na icq: 461122064

Cchrerkk řekl(a)...

Snažíš se to prodat, než to padne, co? ;)

DJF řekl(a)...

Zdravím, hledal sem o nich něco a naraziůl na tento článek. Z vývoje bych usuzoval, že třeba bude líp, ale bůh ví. Nejvíc mě zařáží jejich 2 novinky, investice+obligace. Oboje umožňuje volžit k nim peníze a oni slibují pohádkové útoky. 24 respektive 30 procent ročně. Protože sem nikde nenašel lepší místo, položím svoji otázku zde:

Máte s tímto někdo zkušenosti? Získal ste od nich někdo ty pohádkové sumy?

Podle mého to je pouze způsob, jak sehnat peníze na zaplacení lidem z éry RapidSpoolu, kteří se domáhají vrácení peněz. Na druhou stranu, pokud share-rapid bude fungovat, není důvod, proč by neměli svým slovům dostát a provize vyplatit.

Anonymní řekl(a)...

Tak opět mně někdo pobavil - investice a obligace od pana Urbana? Takže stovky korun, které jim spousta lidí posílala na Rapidspool (a nikdy je neuvidí) je namlsala a chtějí ukrojit větší kousek. Napíšu to znovu - jakákoliv podnikatelská aktivita pana Urbana, který se za tím vším skrývá, končí hromadou nasraných lidí, kteří přišli o svoje peníze, nebo kteří v lepším případě nedostali peníze jim slíbené. Takže ať už je ten pohádkový úrok 24 nebo 30%, je to úplně jedno a jedině blázen jim na to skočí. Takto neprůhledná firma, kde se člověk nedomailuje, nedovolá, bez adresy a jakéhokoliv dostupného kontaktu a k tomu takto vysoké úroky - to je podle mně hodně podezřelé a nemusím být ani paranoidní. Mimochodem, víte už o někom (mimo mne), komu zaplatili dluh z Rapidspoolu?

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den i já půjdu se svou troškou do mlýna - několik měsíců jsme s rapid-share měli opravdu dobré zkušenosti, ale za poslední cca měsíc si to vybrali i s úroky. Na naše stížnosti ohledně nestahnutelných partů nejprve nereagovali, pak proběhlo již zde zmíněné mazání stížností ve foru a nakonec nás vybanovali, jak snadné, že? :-( Kredit v čudu, peníze v čudu a hlavně iluze v čudu :-( Jen to nas...ní zůstává. Službu upřímě nedoporučujeme!

Anonymní řekl(a)...

Takže opět nezklamali - vše probíhá přesně podle scénáře, který jsem zažil a který jsem tady (a nejen tady) popisoval a to mnohokrát. Pokud budou lidi nadále nepoučitelní z chyb druhých, takovýmto šmejdům se bude pořád dařit.
V poslední době se rozšířila "spřátelená" fóra s warezem a ty fungují úplně stejným způsobem - když mně už dlouho otravovalo neustálé nabízení velevýhodných Share-rapid kreditů, tak jsem jim slušně napsal, ať mi tyto maily neposílají, že si stejně nikdy žádný nekoupím, protože mám svoje zkušenosti a vím, co jsou zač. Odpovědí mi byla jediná věta - "váš účet byl dnešního dne smazán". :-D

Anonymní řekl(a)...

Mno, už máme zablokovanej přístup ke všem "jejich" fórům a to jak přítel tak i já (máme stejnou IP adresu) a to sme tam měli cca 800 GB kreditu.. Vem ho čert (nejlépe i s Urbanem, chii)! Rebbie

Anonymní řekl(a)...

Děkuji, že jsem se někde konečně dozvěděl, co jsou skutečně zač. Dobyl jsem si párkrát kredit celkem asi za 100,-- celkově jsem měl mít cca 9GB (vim není to moc, ale jde hlavně o princip) po posledním dobytí 5GB jsem měl během asi 5 minut pouze 0,7GB a přitom jsem nic nestahoval. Psal jsem na mail, který jsem našel na fóru, že tam se mám s takovýmto problémem obrátit. Odepsali, že neřeší technické problémy na této emailové adrese a ať to napíšu na fórum. Tak se i stalo, jenže na fóru už je to zhruba 3. den a příspěvek stále nebyl potvrzen a na fóru se nezobrazil ... takže stahuji jen přez czshare s tim žádný problémy nemám ... no až na tu rychlost, která je žalostná :(

Anonymní řekl(a)...

co sa investice tyka, tak to neni 25% pro investora ale pro server - vas podil bude jen 0,000066% "D

Anonymní řekl(a)...

Je to banda gaunerů. Bohužel jsem již podruhé naletěl, takže jsem za hlupáka. Nu což. Je to zřízeno tak chytře, že to tahání peněz z takových jako já a podobných je naprosto beztrestné. Nový způsob českého podnikání. Zkouším nějaké kroky, jak ty kurvy dostat, ale bojím se, že v tomhle právním bordelu, to půjde velice ztuha.

Ondřej řekl(a)...

Pokud bude na světě dostatečný počet takových nepoučitelných lidí, bude se těmto šmejdům dařit pořád dobře.

Anonymní řekl(a)...

Já mám se stahováním z tohoto serveru jen dobré zkušenosti. Jede to max. rychlostí jakou mi linka dovolí, navíc je zde kredit za pár šupů. Zajímalo by mě, když tady všichni píší, co je to za gaunery, proč moc lidí nenapíše co konkrétně mají za problémy

Ondřej řekl(a)...

A co by měli více psát? Že se jim ztratil kredit? To už tu bylo. Že když měli problém s přístupem ke kontu, že to nikdo neřešil? To tady bylo taky. Že když napsali svoji zkušenost na forum, že jim zrušili přístup kompletně a navíc přišli o kredit? Tohle taky. Tak co chceš dalšího ještě slyšet? Jestli je ti toto málo, tak s nima spolupracuj dále, nikdo ti to nebere, ale pokud dopadneš stejně, tak se nediv. Já mám s nima zkušenosti jenom špatné a proto jsem to tady napsal, aby se nenachytali další. Příspěvků tady máš podobných dost, takže jestli tě ani toto nepřesvědčí, mohu k tomu říct jen tolik, že "kdo chce kam ..." a dál to znáš. Zdar

Anonymní řekl(a)...

Už asi čtvrtý den nejde vyhledávat na serveru share-rapid a s omluvou si hlavu nelámou.

Anonymní řekl(a)...

Proč mi to stahuje tak děsně pomalu?

Anonymní řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
Anonymní řekl(a)...

Antisharerapid

http://www.facebook.com/group.php?gid=191288259263

pridajte sa ....

Anonymní řekl(a)...

ahoj, zaplatil sem převodem share-rapidu 20kč za 700gb a nic sem nedostal, nedostal v prvních slibovaných 2dnů ... gb přišly až asi za 5 dní ale došly, co se týče stahování, stahuji od nich i rychlostí až 1800kb/s za což sem velmi spokojen ... nevidím v share-rapidu až na omunikaci žádný problém

Ondřej řekl(a)...

Jasné, já jsem byl s Rapidspoolem pár měsíců taky spokojený - a pak byl plný internet nasraných a okradených lidí. Pokud jsi četl předchozí příspěvky, musíš uznat, že Tvůj příspěvek byl ze série zbytečných.

Unknown řekl(a)...

Jde o podvod, alespon co se tyka inzerovaneho stahovani z rapishare, koupil jsem kredit, zkousel neco stahnout a nic, kontaktoval je, zadna odpoved, pohrozil trestnim oznamenim, na to reagovali mailem, ze vse funguje atakovych vyhruzek dostavaji vic..a preji hodne stesti s mym postupem (trestnim oznamenim), informoval jsem je, ze jsem ho podal a v tu chvili mi blokli muj ucet s kreditem(tvrdi ze stahovani funguje a ze kdyz zadam link- tak se pravdepúodobne jeste tentyz den stahne na megarapid.eu a tim je pote pripraven na stazeni do PC), sorry ale kdyz si zaplatim stahovani, ocekavam cosi jako premium ucet-zadne fronty a rychle stahovani (jako u rapidzasms) a ne toto, zatim jsem pres ne nic nestahl, ale presto mi byl odecten kredit a ucet zablokovan, dnes jsem podal trestni oznameni, dalsi poskozeni pridejte se!!!

Anonymní řekl(a)...

Hello,

I'm spending my time here for the children of Haiti.

I'm doing my part for a non-profit organization that gives their time to
building an oppurunity for the children in haiti. If anyone here wants to give money then then please do so here:

[url=http://universallearningcentre.org]Donate to Haiti[/url] or Help Haiti

They provide kids in Haiti a positive learning environment.

Yes, they're a real cause.

Please help us

Anonymní řekl(a)...

Hi, as you may already noted I'm fresh here.
Hope to get any help from you if I will have some quesitons.
Thanks in advance and good luck! :)

Anonymní řekl(a)...

megan fox oops, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187756]megan fox melungeon[/url] megan fox nudde
kim kardashian and reggie bush sex tape, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187768]kim kardashian orgasm[/url] watch ray j and kim kardashian for free
how much money does taylor swift make, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187772]love story lyrics taylor swift[/url] taylor swifts home
82 pictures of miley for every episode of hannah montana, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187786]hannah montana hair[/url] hannah montana sleeping bag
harry potter catholic, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187792]christopher columbus harry potter[/url] walt disney world harry potter
cruises to st thomas, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187798]cruise to disneyland[/url] cheap tickets cruises to alaska
justin bieber briefs, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187812]justin bieber one time[/url] justin bieber pubic hair
britney spears wedding, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187814]has britney spears gained weight[/url] britney spears kids
megan fox super man, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/175542]megan foxs thumb[/url] hot and sexy video of megan fox

Anonymní řekl(a)...

hello all

I just wanted to introduce myself to everyone!

Can't wait to get to know you all better!

-Marshall

Thanks again!

Anonymní řekl(a)...

hiya


Just saying hello while I read through the posts


hopefully this is just what im looking for looks like i have a lot to read.

Anonymní řekl(a)...

whats up everyone


just registered and put on my todo list


hopefully this is just what im looking for looks like i have a lot to read.

Anonymní řekl(a)...

if you guys agony to take home [url=http://www.generic4you.com]viagra[/url] online you can do it at www.generic4you.com, the most trusted viagra pharmacopoeia seeking generic drugs.
you can ascertain drugs like [url=http://www.generic4you.com/Sildenafil_Citrate_Viagra-p2.html]viagra[/url], [url=http://www.generic4you.com/Tadalafil-p1.html]cialis[/url], [url=http://www.generic4you.com/VardenafilLevitra-p3.html]levitra[/url] and more at www.rxpillsmd.net, the personage [url=http://www.rxpillsmd.net]viagra[/url] originator on the web. well another great [url=http://www.i-buy-viagra.com]viagra[/url] pharmacy you can find at www.i-buy-viagra.com

Anonymní řekl(a)...

Make room the beast with two backs casinos? sift this advanced [url=http://www.realcazinoz.com]online casino[/url] director and procrastinate online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also inspect our blooming [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] poor guidance at http://freecasinogames2010.webs.com and flourish in material genially misled !
another late-model [url=http://www.ttittancasino.com]casino spiele[/url] bracket is www.ttittancasino.com , rather than of german gamblers, come via manumitted online casino bonus.

Anonymní řekl(a)...

Creating [b][url=http://www.pakiart.pl]torby papierowe[/url][/b] paper bags is the responsibility of a miscellaneous, not to pronounce that zawikłanym and over exhausting. The television process begins with the preparation of the job, which next obligation zaakcpetować interesantm phase is printed on the chosen in most cases need coated or kraft paper weights from 80 - 150 to 200 up to 275 g/m2. Neutralize printing is done or sitodrukowo. Ecological paper bags are produced in most complex, multifaceted process. next consistent with is the lamination. You can hone with phoney or matte. Finishing can be matt or shiny. Another type of manipulation is, UV varnishing. The so-called. selective UV varnish. At the last, you exigency to judge ordered handles script bag organic. It may be a flash of polyester line, or cotton mats. Again it can be inured to with secure handles ownership papers (this is a basic Szurek with twisted post). Another mixture is to utility brackets in the brand of pasted paper strip which is formed by frequently submitting the paper. As you can understand is a assortment of out of the ordinary and then singular solutions. Yet the manufacturing process is eco-type bags complex, industrious and miss to continue sensational carefulness at every trace, especially since the breakdown at the start of prosper may cause satirical consequences. In an unfinished enterprise, there is no time to at hand the skill of the engage means a well-executed native fabricate daily bags. Eco bags - the sound country.

Anonymní řekl(a)...

Fix it The Most talented Deals On [url=http://www.bodybuildingrx.com/products.html]Body Supplements[/url]. You don't take cognizance of how yard goods these are seeking you. Not on a wholesome

diet? Than you lack to be undergoing supplements for the benefit of your substance or you intention slowly bag laid up as you outfit older. How

granite-like is it to take joined dispense of vitamins everyday? It's not. And it will redeem years on your existence! Try my Gurantee

or your long green back! I purposefulness in the flesh guarentee that you wishes collar hale and hearty and remark a vast difference or you

get your ready money side with! No B.S. Substantiation it minus!


[url=http://www.bodybuildingrx.com/products.html]
Cheap bodybuilding supplements[/url]

Anonymní řekl(a)...

proč mi to říká,že si mám stáhnout program na stahování,když ho mám stažen 2 roky a fungoval do dneška bez problémů?Mám nabito ještě 800 a jak se zdá tak o to přijdu,aˇjdou do prdele s takovouto službou.....

Jack řekl(a)...

Docela pochybná firma :-(

Anonymní řekl(a)...

Jojo jsou to buzny. Zrušili vyhledávání na webu a že pouze přes toho jejich downloadera. Jenže já si nechci instalovat downloadera od každého retarda. Tak jsem jim napsal co si o tom myslím a bez reakce zablokovaný účet (vulgarita). Přikázal jsem jim ten účet odblokovat (poníženě prosit nebudu) a pro jistotu jsem poslal oznámení na UOOU protože jsem jim v podmínkách NIKDY nedal souhlas se zasíláním mailu a začaly mi chodit nějaké nesmysly kolem investování (dokud posílali nesmysly kolem dobití kreditu tak mi to tolik nevadilo).
Ale je to paráda. Firma, která na počátku postavila svůj bussines na "nelegální" aktivitě (sdílení rapidshare účtů které je zakázáno pravidly RS)

Anonymní řekl(a)...

Už ani ten jejich pitomy program ke stažení v nové verzi nemá vyhledavač. Kdo si koupi nyní kredit=vyhozené peníze.

Anonymní řekl(a)...

dobry den kde je v share-rapid ikonka vyhledavani jak bylo v minule verzi

Anonymní řekl(a)...

We accommodate all kinds of dear rank s that go about a find in a variety of styles,[url=http://www.weddinghow.net]cheap wedding dresses[/url]
[url=http://www.safeandsoon.com/]cheap wedding dresses[/url]
[url=http://www.sexydress4prom.com]cheap prom dresses[/url]
[url=http://www.discountpartydress.com]discount party dresses[/url]
[url=http://www.dresswomen.net]affordable wedding dresses[/url]
colors and sizes at wholesale price.All are cheaply with up to the minute styles wedding apparels including originator uniting scold, coast combining dresses, conjugal gowns, bridesmaids dresses, prom outfits, flower skirt dresses & nurse dresses.Even we can providing the services of on the loose size customization and loose extra measure Shop affordable amazing joining dresses in the present climate!satisfaction in avid shopping, put on one's sunday best clothes to the letter destined for the big nuptials with the labourers of G-marry bridal.


http://www.discountpartydress.com

Anonymní řekl(a)...

Karen millen loophole workshop provides you with outstrip prominence evening dresses. Karen millen outlet dresses www.karen--millenoutlet.com are fervent bargain-priced onto the stretch as far as something the [url=http://www.karen--millenoutlet.com/]Karen millen outlet[/url] acute workmanship. Understandable on!

Anonymní řekl(a)...

top [url=http://www.c-online-casino.co.uk/]casino bonus[/url] coincide the latest [url=http://www.realcazinoz.com/]realcazinoz.com[/url] manumitted no consign perk at the leading [url=http://www.baywatchcasino.com/]baywatchcasino.com
[/url].

Anonymní řekl(a)...


[url=http://www.pakcerscheapjersey.com][b]NFL Packers jerseys[/b][/url]
[url=http://www.pakcerscheapjersey.com/packers-by-player-jermichael-finley-jersey-c-1_54.html][b]Jermichael Finley Jersey[/b][/url]
[url=http://www.pakcerscheapjersey.com][b]cheap jerseys[/b][/url]

Anonymní řekl(a)...

We know very well how hard it can be to locate reliable information about [url=http://cungmuachungnhom.com/thoi-trang.html]Thoi trang nu[/url], and this can help you get started in the right direction. As you know, it can be highly frustrating when you are not entirely sure of what you need in order to proceed with certainty. One of the principal issues with so many people is a loss of trust - totally understandable when you do not know someone. That is one thing every person who has looked for information has experienced. What we will do for you is speak about some solid specifics regarding this topic, and you will be able to have a firm grasp of what to do next.

The relative complexities of men's and women's fashion

Both women and men may have the difficulties of maintaining their wardrobe up-to-date and in time, yet men's fashion usually seems a lot less complicated. Of program, for both sexes, outfits and style options may be just as intricate, and there are numerous'cool'things that could rapidly become fashion faux pas - who are able to say they often see people running around in 70s flames? On the other side, men's style includes a few staple goods that can exist eternally - which man is going to keep an eye out of place with a good-quality, tailored suit, for example? Pick classic pieces, colours and fabrics and you'll never seem out-of-place.

Why classic men's style is amazing

The basic man's suit has barely changed for over a hundred years. True, there are numerous varieties for various situations, however they are all common in their quest for a clever, sharp look for the wearer. The neat thing about basic style for men is that it is effectively fashionable efficiently cool. A well-groomed lady will almost always look his sharpest in a well-tailored suit, and this is a testament to the design of such apparel. A match will be used to work in many jobs because of the professional search it provides to the individual, instilling a feeling of respect and confidence. Similarly a match will undoubtedly be worn to many social events, like a tuxedo to a black-tie event. This extraordinary flexibility that allows matches to be utilized in virtually all situations is what gives it its amazing side and a lasting place in men's fashion.

Modern developments in traditional men's style

Though common men's styles will never be changed, it is interesting to remember that shifts in men's fashion trends have brought certain traditional garments back in fashion. The recognition of vintage clothing, specially, has had back a wide-variety of classic styles into men's closets, such as that of the dandy gentleman. 'Dandy'is a term used to reference men who dress yourself in a classic yet extravagant way, acting in a sophisticated manner and placing importance on appearance. This development for almost'over-the-top'traditional style for men is apparent from events including the'Tweed Run', wherever men and women of all ages dress yourself in significantly Victorian-style attire and take to the roads on vintage bicycles - with lots of the men sporting flawless mustaches! This is just one single of many examples of data displaying the revival of such designs. Additionally, there are numerous blogs on the web which give attention to gentlemanly type - such as'The Dandy Project'and'Dandyism'- as well as whole web sites such as'The Art of Manliness'dedicated to giving articles on traditional men's fashion and grooming.

In conclusion, although certain issues with common men's style can be cut back as new movements, the basic clothes that they are based on will never fall out of fashion.

"All it takes really are a few simple costumes. And there's one secret - the simpler the better." - Cary Grant

StyleGun is an online men's fashion retailer with a specialized twist.
Read More: [url=http://www.gobayuenergy.com/blogs/45599/190476/ke-ten-kieu-dang-thoi-trang-nu-v]thoi trang cho nu[/url]

Anonymní řekl(a)...

rjchltjcj www.louisvuittononlineshoes.com xbhpmcxth [url=http://www.louisvuittononlineshoes.com]discount louis vuitton bags[/url] cgrksqkqa
sgqayqxpe www.louisvuittonluggageonline.com snttkmvlu [url=http://www.louisvuittonluggageonline.com]cheap louis vuitton purses[/url] qedmqogzc
tommnormk www.louisvuittononsaleshoes.com lwkbycnyd [url=http://www.louisvuittononsaleshoes.com]louis vuitton handbags cheap[/url] gdbndpnhv
hhsfawitc www.louisvuittonhandbagson-sale.com uetysekov [url=http://www.louisvuittonhandbagson-sale.com]louis vuitton shoes[/url] jdcwsfpgb
qpujskzec www.newdiscountlouisvuittonhandbags.com vabmvwnfm [url=http://www.newdiscountlouisvuittonhandbags.com]louis vuitton handbags for sale[/url] prpfnpxxt

Anonymní řekl(a)...

Bank Loans British enables you to lend cash with no pledging troubling collateral and is particularly backed just! Your calculator will be even able to make an amount schedule so that you can remind anyone of the repayments to be made. have a robust background from the field, take classes with financial math! instant pay day loan Cash advance loans and pay day loans are like loans that guide people in times during cash shortages especially between a pair of paydays.